• UEH Calella
  • Header Style16

Màster masculí:  Mateu Vives

Actualment entrenador de l'equip Màster masculí de la nostra entitat. En Mateu, nascut a Calella, és professor d'Educació fisica a un Institut de Malgrat i despres de diversos anys com a jugador entre altres equips de la UEHC i Geieg, ha decidit entrenar els més grans del nostre club.

Pots posar-te en contacte amb ell, enviant un correu electrònic: Mateu Vives

Màster femení: Raül Cabrera

En Raul, el primer entrenador que va tenir el màster femení en aquesta nova etapa, torna a fer d'entrenador del màster un cop passat per diferents equios de la base.

Pots posar-te en contacte amb ell, enviant un correu electrònic: Raul Cabrera

Sènior: Salva Puig

Actualment entrenador del primer equip de la UEHC i exjugador professional del Bm. Granollers. Amb molts anys d'experiencia en el món professional, torna al nostre club per aportar la seva experiencia i coneixaments als nostres jugadors.

Pots posar-te en contacte amb ell, enviant un correu electrònic: Salva Puig

Sènior "B": Carlos Morales

 

Cadet: David Pedrola

La temporada 2015/2016, aquests entrenador comença per primer cop una etapa a la nostra entitat despres de molts anys fent d'entrenador per diferents clubs catalans (Handbol Fornells, H. Banyoles, Llagostera, etc).

Pots posar-te en contacte amb ell, enviant un correu electrònic: David Pedrola

Infantil: Carles Pedrola

 

Aleví : Eric Martinez

Eric Martinez, tot i començar a jugar a handbol a la nostra entitat, a l'edat de Cadet, va provar fortuna a diferents equips com H. Mataró i el Bm. Roca per tornar la temporada 2016/2017 per jugar amb el sènior del nostre club

Pots posar-te en contacte amb ell, enviant un correu electrònic: Club

Benjamí: Daniel Morente