Crònica Cadet

⚔️ vs C.H.CANOVELLES 📊 CHC 31-30 UEHC

Ja hem començat, i propi del primer partit i mancats de ritme en la competició en els 10 primers minuts diverses pèrdues de pilota i poca intensitat en defensa que ens ha fet anar per sota en el marcador amb un màxim avantatge per a ells de 3 gols, a partir d’aquest minut millor actuació dels nostres nois amb una major intensitat i concentració en defensa i més claredat en atac, que va fer que ens poguéssim anar al descans 3 amunt. 13-16.
La segona part vam començar igual de concentrats mantenint una distància de 3 a 4 gols a favor, però es va començar a acusar el cansament I vàrem ferrar tirs, el rival que disposava de més canvis va començar a apretar reduint l’avantatge a 1 gol, minut 26 .. 28-29. Els nostres nois van aconseguir mantenir-la fins a l’últim minut, però aquesta major intensitat d’ells i el desgast dels nostres ens va fer perdre 31-30.
Gran actitud i compromís i una gran lluita dels nostres cadets, que seguiran millorant i aprenent durant la competició i de ben segur donaran moltes alegries a l’UEHC.

PIT I COLLONS!!!!!!!!
XAVI — 7 aturades
VICTOR — 15 aturades
BIEL
ROMA — 12
VALLS
GRANELL — 4
BERNAT — 3
AMIN — 1
HUGO — 2
MOHA
PABLO — 8

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email