Crònica Sénior

⚔️ vs C.A.SABADELL H. 📊 UEHC 33-25 SABADELL

Primera victòria del nostre sènior en un molt bon partit d’handbol.

Els nostres jugadors han sortit molt concentrats amb ganes d’aconseguir els dos primers punts d’aquesta temporada. Des de bon començament, hem vist que avui el que volgués guanyar a la UEHC hauria de suar de valent. Amb una defensa extraordinària i un atac molt fluid i molt efectiu, hem arribat a la fi de la primera part amb el marcador de 14-8.

A la represa, hem continuat igual de concentrats. No em deixat en cap moment que el Sabadell es poses en el partit, hem continuat defensant molt bé, en Víctor ha estat extraordinari sota els pals i el nostre atac igual d’efectiu, arribant a la fi del partit amb el marcador de 33-25.

Bé nois, primera victòria d’aquesta temporada, heu fet un partit extraordinari. Us ho he dit moltes vegades, quan tots esteu concentrats i quan tots doneu el màxim de vosaltres, tant en defensa com en atac sumant la nostra porteria, no hi ha equip que ens pugui guanyar en aquesta lliga. Enhorabona tius.

Permeteu-me que avui destaqui per sobre de tots a l’Àlex, que amb els seus 7 gols ha fet un partidàs.

Però per sobre de tot destacar el debut a lliga catalana d’en David Gaudioso i el nostre juvenil en Gerard Alonso, felicitats a tots dos.

I com sempre, a la nostra afició, gràcies. Heu estat extraordinaris.

Fitxa.
Víctor 19 at
Rafa
Guido
Dani
Joan Marc 1
Itchi 7
Xavi
Toni 3
Aleix 7
Àlex 7
Vico 1
Eric 4
Gerard
Oriol 1
David G 2
Gaudioso

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email