Escoleta UEHC

Escoleta UEHC

Des de 1982 el nostre club es un referent de l’handbol a la comarca del maresme , hereus d’una extraordinària història d’èxit. L’escola d’handbol de l’UEH Calella, es va iniciar amb un sol equip de categoria benjamí, equip que venia tot de l’Escola Pía i que de la mà d’un dels jugadors del primer equip, en Josep Maria Vicario, ex jugador del BM Granollers i del GE i EG, com a professor d’Educació Física de l’escola va fer que l’handbol es potencies en ella i així una sèrie de nens/nes van entrar en el club. En l’actualitat el nostre club disposa de les següents categories: escoleta, benjamí, aleví, infantil, cadet i sèniors.

Aquesta situació de la base del nostre club ens ha fet plantejar-nos dos objectius prioritaris de cara al futur:

  1. Crear una base de jugadors i una continuïtat generacional del Club.
  2. Crear les condicions necessàries per intentar assegurar el relleu generacional en l’ambit de la direcció del Club.

A més d’aquest dos objectius, molt importants en aquest moment, l’Escola té també els següents objectius generals:

  • Assolir una representativitat i una integració dins del poble com a entitat i poder així aglutinar un ampli sector ciutadà, buscant la creació de les condicions necessàries per esdevenir un referent.
  • Donar a conèixer l’handbol a les escoles de Calella i concretament a les més properes al nostre club.
  • Donar a conèixer la nostra entitat i possibilitar, a través de col·laboracions, la pràctica regular de l’handbol a les escoles.
  • Desenvolupar activitats de promoció i consolidació de l’handbol a Calella.

La filosofia de l’Escola d’Handbol del nostre club la podem definir com una sèrie de principis que van de el més general a els més específics i que ens ajuden a prendre decisions del que hem de fer i com ho hem de fer.

  • S’ha de tenir en compte la FORMACIÓ INTEGRAL DE LA PERSONA, entenent aquesta com aquella que té en compte el context social on som, la perspectiva de l’actitud i les inquietuds de l’individu.
  • La preparació de l’esportista pel rendiment futur, entès com dotar dels processos adaptatius a l’organisme, perquè cada nen o nena sigui capaç d’assimilar els increments de les càrregues d’entrenament a cada etapa de desenvolupament, respectant les individualitats.
  • L’obtenció, amb matisos, de rendiment immediat, entès com a mitjà per assolir i motivar a els nens i les nenes davant els aprenentatges proposats per cada etapa. (L’ interès pel jugador ha d’estar sempre en primer lloc: “Guanyar és conseqüència de fer-ho bé”).

En el moment actual creiem que estem en el bon camí, encara que ens està costant més del que pensàvem, per aconseguir els nostres objectius prioritaris.

Tenim equips en totes les categories de base del Club. Estem, com a club, col·laborant amb les Escoles de Calella per donar a conèixer i potenciar l’handbol a la nostra població i els pobles del voltant.

Uneix-te al nostre club

Jugadors

Veure tots els jugadors
#JugadorClubPosició
1Lluís RoviraLluís RoviraUEHCJugador
2Aran FilgairaAran FilgairaUEHCJugador
4Ivette GallegoIvette GallegoUEHCJugador
5Martí SabioMartí SabioUEHCJugador
7Lluna PuigmartíLluna PuigmartíUEHCJugador
8Fin MariusFin MariusUEHCJugador
13Cheikh OmarCheikh OmarUEHCJugador
15Yasmin ChourafiYasmin ChourafiUEHCJugador
16Naim ChourafiNaim ChourafiUEHCJugador
18Ivete BuchIvet BuchUEHCJugador