Unió Esportiva Handbol Calella

Salle Montcada 20 – UEHC 23

Crònica Màster.
Els nostres veterans es van desplaçar aquest Diumenge ben d’hora per disputat el partit a Montcada i Reixach amb la Salle Montcada. Rival teòricament inferior, però que ja a casa nostra va ser prou difícil superar (27-25 amb la plantilla al complert). Aquest diumenge van patir nombroses baixes per lesió o malaltia, sobretot en la primera línea, ja que no van estar Jordi Salvà ni Josep Terensi. Degut a això, el nostre entrenador va haver de reinventar l’equip, fent jugar molts minuts a la primera linea a Josep Rey i Albert Puig.

El partit començava amb petites diferències a favor dels nostres de 1 o 2 gols, ja que la nostra defensa i portería no acabaven d’entrar en el partit. Tot i això, la UEHC va anar tota l’estona per davant a l’electrònic, arribant a la mitja part 9-11, i sabent que corretgint els petits errors eixamplarien la diferència.

A la segona part es va conseguir tancar els forats, i una millor aportació de la porteria va permetre augmentar la diferència fins els 4 gols (12-16). Malgrat aquesta millora, els nostres van veure com la lluita constant els locals els va permetre anar retallant la diferència mica en mica fins el 19-20 a falta de 7 minuts per el final. A partir d’aquí, la diferència de qualitat tècnica dels calellencs va permetre un parcial definitiu d’1 a 3, per tancar el partit amb el resultat a favor de 20 a 23.

Fitxa tècnica UEHC: Josep Cantal (P), Javier Condes (1), Josep Camí (2), Josep Rey (3), Dani Romero (8), Josep Canaleta (2), Albert Puig (1), Manel Orive (P), Joan Carles Navarro (3), Xavier Gonzalez i Jordi Sabio (3).

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email