Unió Esportiva Handbol Calella

UEHC 23 – 26 UE sarrià

CRONICA CADET
Partit difícil, on ens visita el líder, únic equip que tenim davant nostre a la classificació, una primera part igualadíssima, amb bones defenses I atacs per part dels dos equips, amb una molt bona intensitat I ganes per part dels nostres que ha fet que anéssim ajustats en el marcador arribat a la fi de la primera part amb un 13-14 per al Sarrià, fent que l’afició gaudis d’uns dels millors partits que es podia veure aquesta temporada.
A la segona part la mateixa intensitat per part dels dos equips amb alternances en el marcador, d’un o dos gols, amb unes defenses a destacar, molt fortes que feien difícils els atacs dels dos equips, on el partit ha arribat igualat fins al minut 27, on el Sarrià ha marxat de dos gols 21-23. I encara que els nostres guerrers I el suport d’una gran afició de la UEHC, ho han donat tot, I no han abaixat els braços, no hi ha hagut prou per igualar el marcador. Que a la fi ha sigut de 23-26
MENCIO ESPECIAL A L’AFICIO que ha sigut un gran suport per als nostres guerrers. I aprofitem per fer una crida per als aficionats de la UEHC que vulguin veure handbol del Bo!! A què vinguin a animar als nostres Nanos si arriben a classificar per a la següent fase.
TOTS SOM UEHC!!!!
PIT I COLLONS!!!!!

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email