Unió Esportiva Handbol Calella

UEHC 25 – 20 Club Handbol Sant Andreu

Crònica Màster:
Primer partit de COPA Catalana Màster i primera victòria a domicili contra el Sant Andreu. En aquesta primera fase, els enfrontaments contra els rivals són a partit únic i els nostres veterans saben que no poden deixar escapar els dos punts a casa. Han jugat contra un rival desconegut per no haver-nos enfrontat mai tot i tenir referències en el campionat de lliga del què varen obtenir bons resultats.
La primera part ha estat de clar domini Calellenc arribant a la mitja part amb un resultat de 4 gols de diferència tot i les errades en llançaments a portaria.
La segona part la diferència ha anat en augment fins arribar als 8 gols. Tot i l’intent del rival d’escurçar la diferència en el marcador amb una defensa individual sobre la primera línia que no ha tingut massa èxit, arribant al final amb la victòria dels nostres per un clar 25 a 20.
Cal destacar la rotació de la banqueta per part del míster Mateu Vives i l’efectivitat en el llançament d’homes com Javi Condes.
Nois, com a capità us haig de dir que iniciem en bon peu aquesta Copa de la qual ens marquem com objectiu jugar la final. Confiem amb tots vosaltres poder arribar a complir aquest somni. Pit i collons UEHC.

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email