Unió Esportiva Handbol Calella

UEHC 31 – 22 Vic

Crònica juvenil.
Dissabte de partit en un horari no habitual per nosaltres. Tant poc habitual que els nostres jugadors tampoc ho eren, El Vic és un dels equips més fluixos de la categoria i nosaltres ens vam posar al seu nivell. Impossible lligar tres passes seguits, una defensa que feia aigües per tots costats, mil pèrdues de pilota, i és al minut 5:42 que aconseguim fer el primer gol. La dinàmica va ser aquesta durant tota la primera part. Mitja part i 12-10
Vestidor, explicació i Sant tornem-hi Semblava que havia canviat alguna cosa, però molt lluny de ser veritat. Tot i això ens escapem del marcador fruit de la nostra superioritat tècnica arribant al final amb 31-22.
Nois molts dies us dic que no passa res que és un mal partit i ja està, però dissabte vàrem fer allò que no s’ha de fer mai. Dir que tens el partit guanyat abans de començar. Espero que la lliçó quedi apresa perquè això va d’aprenentatge.
Ara tenim una nova setmana per endavant i un partit el cap de setmana que ve per demostrar que ho podem fer millor. Així que no vull resignació, cares baixes o mals humors, sinó que vull lluita, sacrifici, humiltat el 100% dels minuts que entrenem, juguem o vivim.
Som-hi que això encara no s’ha acabat!

Comparteix

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email