Afiliació Isquad FCH

afiliacio isquad
Abans de començar amb el procés d’afiliació llegeix bé totes les instruccions i prepara tota la documentació necessària.
1. Com es fa?

Amb la fí de poder tramitar la fitxa federativa de jugador, d’entrenador,  u oficial del Club CAL DONAR-SE D’ALTA en l’aplicació ISQUAD de gestió de la Federació Catalana d’Handbol. Ès el que anomenem “afiliar-se”. Les instruccions per tal de portar a terme el procés d’afiliació, són les següents:

2. QUÈ NECESSITARÉ?
 • DNI: DNI en vigor escanejat per les dues cares en 2 documents i format JPG, o NIE/Passaport en cas de ser estranger.
 • FOTOGRAFIA: Fotografia recent (tipus carnet).
 • CORREU ELECTRÒNIC: Correu electrònic individual per persona.
 • AUTORITZACIÓ SIGNADA: Si fossis menor d’edat, la documentació del teu tutor legal (pares, tutors, etc…) i l’autorització signada.
 • NÚMERO IDENTIFICATIU: Si ets menor de 14 anys i no tens DNI, l’aplicació et facilitarà un número identificatiu. Important guardar aquest número perquè és el que necessitarà el club per tramitar la llicència.
3. INSTRUCCIONS
 1. Rebreu un primer correu.
  Al finalitzar la inscripció el sistema de forma automàtica i immediata t’enviarà un correu electrònic de validació: pot ser que aquest correu electrònic arribi a la safata de SPAM o elements no desitjats, en aquest cas hauràs d’indicar que aquest correu no és SPAM per poder rebre notificacions posteriors de la FCH: des d’aquest email hauràs de validar la teva sol·licitud d’afiliació.
 2. Rebreu un segon correu.
  Un cop hagis validat el teu correu electrònic, la Federació revisarà les teves dades, i rebràs un segon correu, en aquest cas no immediat, comunicant si tot és correcte o pel contrari sol·licitant que esmenis la informació incorrecta.
 3. Fer ús del vostre correu.
  El correu electrònic és un distintiu de cada usuari que s’utilitzarà per a tots els tràmits, pel que cada usuari haurà de disposar del seu correu electrònic i el sistema no permetrà dos usuaris amb un mateix correu electrònic.
 4. Afiliació des de l’ordinador.
  Es recomana No realitzar l’afiliació des de mòbil o tablet: sempre des d’un ordinador.
 5. Vídeo de suport.
  En cas de dubte disposeu de la possibilitat de veure un VÍDEO explicatiu de com omplir l’afiliació. Per a qualsevol consulta tècnica posar-se en contacte amb el personal del club. Es prega no escriure directament a la FCH.
3. ERRORS MÉS COMUNS

Usuari: L’Usuari és el correu electrònic.

Oblidem Usuari i Contrasenya: La contrasenya que ens assignem servirà per realitzar tots els tràmits a la plataforma, fitxatges, accés a les àrees privades, etc. La plataforma té la possibilitat de recuperar la contrasenya però l’usuari no.

Correu electrònic: Correu electrònic incorrectament inscrit.

Fotografia: Fotografia no vàlida per pesar molt, no ser tipus carnet o no ser nítida. Si es continua tenint problemes amb la foto, recomanem fer la foto amb la càmera de whatssap, d’aquesta manera pesarà menys.

DNI/Passaport: DNI /Passaport no coincideix amb l’escanejat o no estan tots els camps.

Vídeo explicatiu de com omplir l’afiliació