UEHC

El diumenge 20 de Març a les 16:30 hores de la tarda al Pavelló Municipal de Calella, es van presentar els equips de Handbol de la UEHC per la temporada 2021-2022.

La Unió Esportiva Handbol Calella va presentar els 9 equips de les seves categories, escoleta, benjamí, aleví, infantil, juvenil, sèniors A i B, master i Specials Autocars Calella integrats per més d’un centenar de jugadors, a més va ser un dia molt especial per a nosaltres ja que es va retre homenatge a l’equip fundador del nostre club, un equip de llegenda.

Un altre dia per al record

Amb una molt bona presència de públic a la graderia, la tarda va ser una gran festa. A les 17:00 hores vàrem gaudir de un partit amistós dels nostres petits del club per preparar-nos per el partit de Lliga Catalana Sènior Masculina del nostre senior A que estava per començar a les 18:15 hores que jugaba contra el F.H. Sant Vicenç i que ens ho jugàvem tot per a poder continuar aspirant a lluitar per jugar les fases d’ascens a Nacional, partit que van acabar guanyant els nostres en un autèntic partidas.

La jornada va ser tot un èxit de participació i un èxit de col·laboració.
Gràcies a tots i totes per assitir, gràcies per formar part de la família de la UEHC!!!

Escoleta UEHC
BenjamÍ UEHC
Aleví UEHC
Infantil UEHC
Juvenil UEHC
Sènior B UEHC
Sènior A
Màster UEHC
Specials UEHC
Legends UEHC