Cadet UEHC

Cadet UEHC 36 – 31 CJ Roses

Diumenge 23 de febrer comença un partit important per aconseguir la segona plaça que ens permet disputar una segona fase de lliga i lluitar per jugar una final four.

Encaràvem un partit difícil contra un Roses quart a la classificació, i amb les absències per lessió de’n Bernat i l’Amin.

Bon partit del Cadets

Bon partit dels de la UEHC, que van lluitar fins al final, un partit molt intens i igualat. Una primera part amb alternances en el marcador de no més d’un gol que va arribar a la fi amb un ajustat resultat de 18-16.

A la segona part amb més intensitat dels nostres i diverses recuperacions de pilota conjuntament amb una bona defensa que feia que marxéssim en el marcador al minut 10, 25-21 a més a més del fet que els nostres nois varen saber jugar amb aquest avantatge fins al final del partit amb un resultat favorable de 35-31.

Destacar el debut de’n Kevin, que va disputar els seus primers minuts amb els nostres cadets. Benvingut al club Kevin. Davant de partits jugats amb aquesta intensitat, ganes, velocitat i concentració, tant sols ens queda felicitar a tots el jugadors per la classificació.

Un, dos, tres pit i collons UEHC!

Deixa un comentari