Crònica AEHLF VERD FM vs UEHC Benjamí Lila 10-6

Crònica AEHLF VERD FM vs UEHC Benjamí Lila 10-6

AEHLF VERD FM vs UEHC Benjamí Lila 10-6

Sisèna jornada de les 26 que disputaran a la lliga CEVO les nostres benjamines. Ens tocava jugar a Les Franqueses, ben d’hora ben d’hora.

Al Vallès, ja ho sabem, trobem clubs amb qualitat i quantitat de jugadores a la seves bases. De fet, Les Franqueses te dos equips femenins en aquesta competició, el benjamí verd (equip al que ens enfrontàvem) i el benjamí negre.

Les benjamines de la UEHC, amb 8 jugadores disponibles, varen disputar les quatre parts sense renunciar a obtenir la victòria en cap moment i ho van donar tot.

S’ha de reconèixer que al davant hi havia un equip molt equilibrat i amb uns conceptes de atac i defensa molt més treballats que les nostres benjamines.

Sempre hem dit que de les derrotes en treiem el millor aprenentatge. Les nostres varen aprendre en aquest partit a replegar-se després d’ un atac i fer una defensa individual però cooperativa.

I el fruit, una part de les quatre ens la vàrem endú cap a casa, cosa molt complicada en aquesta pista.

Ens ho vàrem tornar a passar d’allò més bé i tant va ser l’aprenentatge que fins i tot les nostres benjamines varen inventar un nou crit de guerra!!!.
El proper partit més i millor. Orgullosos de totes vosaltres

I tornem a repetir…els nostres resultats no els mesurarem per les parts guanyades sinó perquè totes jugueu, defenseu i tingueu ocasions de gol.
Fem equip, fem benjamines.

AEHLF VERD FM vs UEHC Benjamí Lila 10-6

Resultat

ClubGols
AEHLF VERD FM10
UEHC6

Deixa un comentari