B. M. PAU CASALS vs UEHC MÀSTER 28-25

Crònica B. M. PAU CASALS vs UEHC MÀSTER 28-25

B. M. PAU CASALS vs UEHC MÀSTER 28-25

Derrota clau en la lluita per la 2a plaça del grup. Donada la derrota prèvia del Sant Martí en aquesta mateixa jornada, hi havia esperances reals d’abordar la 2an plaça en la classificació, però uns minuts desconcertants del nostre equip a les acaballes del partit, han acabat amb la possibilitat d’assolir aquesta plaça a manca de 2 jornades. L’objectiu és guanyar els 2 partits restants i recuperar la 3a plaça ara en mans de l’equip sabadellenc.

El partit no ha començat amb massa encert de cara a porteria per part visitant, arribant-se a posar per sota al marcador per 4-1. Ràpidament però, han canviat les tornes i una bona defensa i una major efectivitat de cara a porteria a permès capgirar el marcador i començar a gaudir d’alguns avantantges de 1 i 2 gols. S’ha entrat en uns minuts d’igualtat total, arribant a la mitja part amb el marcador 11-11.

A la represa, l’intercanvi de cops ha seguit la tònica habitual, amb diferències escasses tant per un equip com per l’altre fins mitjans d’aquesta 2a part; a partir d’aquest moment, un bloqueig en atac en forma de pèrdues de pilota degut a la defensa pressionant del seu defensor central, ha permès al Pau Casals gaudir d’un grapat de contraatacs que li han permès escapar-se al marcador amb 5 gols d’avantatge a manca de 5 minuts per acabar el partit. Tot i la darrera millora de l’equip (sobretot ofensiva), no hi ha hagut temps material per disputar el partit, acabant aquest amb el marcador de 28-25

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
B. M. PAU CASALS111728
UEHC111425

B. M. PAU CASALS

28

UEHC

16Pep Cantal Porter
1Manel Orive Porter
5Albert Puig Central
72Josep Tarensi Lateral Dret
7Daniel Romero Central
8Javier Condes Extrem Esquerra
9Josep Canaleta Pivot
6Josep Mª Gallart Lateral Dret
25Marc Manzano Lateral Dret
73Curro Vicent Extrem Dret
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
44Isaac Mora Extrem Esquerra
  25

Deixa un comentari