C.H. CERDANYOLA vs UEH CALELLA Juvenil 30-33

Crònica C.H. CERDANYOLA vs UEH CALELLA Juvenil 30-33

C.H. CERDANYOLA vs UEH CALELLA Juvenil 30-33

El Calella va visitar el Camp del Cerdanyola, obligat a guanyar si vol tenir opcions de jugar el top 4, seguint amb problemes de lesionats, 3 baixes molt importants. Però amb tot, els guerrers del Calella van jugar un partit molt intens i igualat.

Amb una primera part, on als primers 15 minuts els nostres van estar concentrats en atac amb bones jugades i efectivitat en el tir, posant-se 4 amunt al marcador, però el Cerdanyola a partir d’aquest minut es va començar a espavilar i intensificar la selva defensa, creant problemes a la UEHC, que no només va perdre l’aventatge, si no que el Cerdanyola es va posar al davant al marcador a les acaballes de la primera part 18-15 al final d’aquesta.

A la segona part, els nanos de la HUEC van sortir més endollats amb millor defensa que a la primera part, i sorprenent al Cerdanyola, capgirant el marcador al cap de deu minuts, però ajustat, un amunt, o empatats. Fins al minut 25, on després d’unes parades de molt mèrit per part d’en Xavi, i una gran efectivitat en el tir, van fer que els de Calella s’emportessin els dos punts importantíssims per la lluita a la final four, 30-33 final.

MOLT BEN LLUITAT NOIS!!!!
PIT I COLLONS!!!!!

Crònica C.H. CERDANYOLA vs UEH CALELLA Juvenil 30-33


Deixa un comentari