C.H. VILAMAJOR vs UEH CALELLA 29-24

Crònica C.H. VILAMAJOR vs UEH CALELLA 29-24

C.H. VILAMAJORÇ vs UEH CALELLA 29-24

Cinquè partit de la segona fase de Lliga Catalana i segona derrota del nostre Sènior a una pista complicada.

El partit va començar força igualat, es va poder viure un partit amb molta intensitat. Els nostres es van saber sobreposar a la defensa avançada del Vilamajor, però l’equip local també va estar encertat de cara a porteria. Tot i això, la UEHC va ser superior i va aconseguir obrir un forat abans del descans, arribant a la mitja part amb el marcador favorable d’11-14.

A la segona part es va veure un altre equip. Els nostres no van sortir al 100% i l’equip rival ho va saber aprofitar, apropant-se cada cop més en el marcador fins a posar-se per davant. La falta de precisió en els llançaments i la feblesa defensiva van perjudicar massa al nostre Sènior que no va poder fer res per aturar al rival. Així doncs, l’equip vallesà va saber administrar l’avantatge que va obtenir fins al final del partit, amb el resultat desfavorable de 29-24 pels nostres.

Només queda continuar treballant i donant-ho tot per assolir una plaça per a les fases d’ascens a 1a Nacional!

La setmana que ve comença la segona volta i els nostres guerrers visiten a la Coope, rival que ens va empatar aquí a Calella en el primer partit de la segona fase.

Som-hi!


Deixa un comentari