Crònica CH CANOVELLES vs UEH CALELLA 24-39

Crònica CH CANOVELLES vs UEH CALELLA 24-39

Crònica CH Canovelles VS UEH Calella 24-39

Onzena jornada de la Lliga, on el primer equip de la UEHC es desplaçava fins a Canovelles un divendres a la nit, en un partit avançat, degut a la primera Quina de la UEHC.

El partit començava amb els nostres jugadors concentrats, sabent en tot moment que el partit es podia complicar si no estaven al 100%, i així es va demostrar, amb un parcial inicial d’1-6 en els primers 10 minuts. Després d’un temps mort local, l’equip vallesà va reaccionar i es va posar a només un gol dels nostres, 6-7. A partir d’aquí i fins al descans, els nostres van poder aguantar el marcador i obrir un petit forat de 3 gols, arribant a la mitja part amb el marcador favorable de 14-17.

La segona part va ser molt diferent, ja que l’equip Sènior de la UEHC va sortir a tope i no va afluixar en cap moment. Això es va començar a reflectir en el marcador, l’avantatge dels nostres cada cop era més gran i no se li va donar cap oportunitat de remuntar a l’equip local. Així doncs, es va arribar al final del partit amb el marcador favorable de 24-39.

Bon partit dels nostres que encara els últims partits de la primera fase com a segon classificat.

Seguim!


Deixa un comentari