CH. CANOVELLES vs UEH CALELLA Cadet 36-25

Crònica CH. CANOVELLES vs UEH CALELLA Cadet 36-25

CH. CANOVELLES vs UEH CALELLA Cadet 36-25

Primer partit de la segona volta a casa del líder.
Bon partit en línees generals dels nostres. Sabíem que seria un partit difícil, però mai van deixar de lluitar i de creure en ells, com tantes vegades els diem.

Primera part, on el Canovelles, es fa un parcial de 9 a 2, al principi, però com he dit, no han deixat de lluitar i jugar com saben, aconseguim fer una forta defensa i unes bones transicions en atac, aconseguim posar-nos a 4 gols de desventatge, però després de fallar un últim atac que ens posàvem a 4 gols, ens marquen en contraatac, arribant a la fi de la mitja part amb el resultat de 18 a 12.

A la segona, una mica igual, el rival aconsegueix marxar del marcador amb certa facilitat, per uns moments de desconnexió dels nostres, i semblava que la diferència de gols en contra no pararia d’augmentar, però aconseguim entrar al partit i disputem uns bons minuts finals i no encaixar una dura derrota. 
Avui vull destacar i nomenar el nostre porter Miquel. Segueix així nano, ets un porteràs.

Estem molt orgullosos de vosaltres, com sempre us diem, estem super contents de tots i cadascú de vosaltres, seguim així, cada cop ho fem millor, i estic convençut que aquesta segona volta ens ho passarem millor.
Als pares i mares també us demanem que continueu animant com fins ara, que creieu en ells i entre tots aconsiguerem grans fites,.

Pròxim cap de setmana *DESCANSEM*

Moltes gràcies.

CH. CANOVELLES vs UEH CALELLA Cadet 36-25

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
CH CANOVELLES181836
UEHC121325

Deixa un comentari