Crònica CH CASTELLBISBAL vs UEH CALELLA Cadet 36-32

Crònica CH CASTELLBISBAL vs UEH CALELLA Cadet 36-32

CH CASTELLBISBAL vs UEH CALELLA Cadet 36-32

Ultim partit de la temporada.
Ens desplacem per primera vegada a Castellbisbal, a disputar l’últim partit de la temporada.
Comencem bé, amb un parcial de 3 a 0, però hem permés que el rival entrés al partit, i ens fan un parcial de 8 a 1, i això fa que arribem perdent a la mitja part, sobretot perque no hem defensat com sabem.

La segona part, mateixa tònica, bons moments dels nostres, però el rival ha cregut més en les seves possibilitats i ens ha guanyat amb claredat.

Bona temporada en línees generals. Crec sincerament, que podíem haver estat més amunt, per joc i perque sabem jugar molt millor.

Ha faltat que s’ho creguessin, perque handbol tenen. Hem tingut de fredes i de calentes, partits genials i espectaculars, i partits que no hem estat a l’alçada de la competició.

Però per damunt de tot, tenim un equip de nanos fantàstics, meravellosos, i dissabte els hi vaig dir, estem molt orgullosos d’ells, i vosaltres mares i pares, també podeu estar molt orgullosos i feliços dels fills que tenim.

De vegades guanyem o perdem, però sempre estan allà, amb una assistència als entrenaments brutal, la millor de tot el club, de veritat. Han mostrat un compromís amb el club i l’equip, fantàstic, durant tota la temporada.

Seguirem treballant, per ells, perque s’ho mereixen, només s’ho han d’acabar de creure.

Moltes gràcies als entrenadors, a en Marc i en Pau, per tota la temporada.
Moltes gràcies a tots, mares, pares, germans i germanes, avis, etc… pel vostre suport.

Seguim💪💪

CH CASTELLBISBAL vs UEH CALELLA Cadet 36-32

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
CH CASTELLBISBAL B181836
UEHC141832

Deixa un comentari