Crònica CH. POBLENOU vs UEH CALELLA Juvenil 25-27

Crònica CH. POBLENOU vs UEH CALELLA Juvenil 25-27

Crònica CH. POBLENOU vs UEH CALELLA Juvenil 25-27

Partit on es decidia el primer lloc en la classificació de la lliga, i no va decebre, PARTIDÀS!!!!! És el que ens van regalar els dos equips.

Una primera part on el Poblenou va sortir més intens que la UEHC, tant en defensa com en atac, i on als nostres els hi va costa poder trenar bones jugades en atac fruit d’indecisions i d’errades en el tir, que van fer que el Poblenou manes en el marcador amb diferències de 4 a 5 gols durant tota la primera part, fins als últims minuts, on el Calella va poder escurçar distancies al final d’aquest 15-12 .

La segona part molt igualada, on els de Poblenou feien bona la renda de 3 gols i on els nostres, ara si més concentrats van lluitar de valent per poder escorçar la diferència, amb una GRAN!!!defença, que va dificulta molt a l’atac dels locals, provocant faltes per passiu i recuperacions de pilota, amb bons atacs per part del Calella, que al minut 23 de partit va donar els seus fruits amb l’empat al marcador 23-23,,

En aquest moment l’equip va creure que es podria, i encara van ser més intensos, amb molt bona definició en el tir ,que al minut 28 va fer que es posessin per davant al marcador per primera vegada en el partit 25-26, i en aquests últims dos minuts els nostres guerrers no van donar cap opció de reaccionar al Poblenou que a la fi del partit va ser de 25-27.
PARTIDÀS!!!! I AGRAÏTS PER L’ESFORÇ!!!
..PITICOLLONS!!!!!
FELICITATS EQUIP!!!!!!

CH. Poblenou vs UEHC Juvenil

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
CH. POBLENOU151025
UEHC121527

CH. POBLENOU

25 aturades27 1 2

UEHC

47Bubakar Conteh Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
4Romà Marquès Lateral Dret
13Bernat Fontdevila Especialista Defensiu
28Pablo García Lateral Dret
33Marc Granell Extrem Dret
35Mohamed Amin Extrem Esquerra
39Joan Valls Lateral Esquerra
45Izan Vicent Extrem Esquerra
73Bubakari Ndow Extrem Dret
75Mohamed El Asri Lateral Dret
  27 aturades22 2 2

Deixa un comentari