Crònica CJH MATARÓ GROC FM vs UEHC Benjamí Lila 8-8

Crònica CJH MATARÓ GROC FM vs UEHC Benjamí Lila 8-8

CJH MATARÓ GROC FM vs UEHC Benjamí Lila 8-8

Quan un entrenador es planteja un partit, entre altres coses, analitza el rival, pensa amb les jugadores que té disponibles i valora possibilitats per aconseguir la victòria, com objectiu d’aquest joc però també com aprenentatge.

Teníem davant al Mataró Groc, 4art classificat. Ja hi havíem jugat a casa pel que podíem analitzar com jugaven. A Calella ens havien guanyat totes les parts, dues d’elles sense la possibilitat de marcar cap gol.

Anàvem a Mataró amb les 12 benjamines, com a mi m’agrada.
Havíem millorat el nostre joc però el nostre rival segur que també. A més jugàvem a casa seva , on s’hi sentien còmodes. Només el líder (KH7-FBM Granollers O.Vila) havia pogut puntuar (+2) a casa seva.

Doncs van les nostres benjamines i empaten el partit i 1 punt cap a casa!!!!!
Objectiu de joc més que acomplert.
Però el més important, l’aprenentatge.

Hem après:
– Que quan tenim poques possibilitats perquè fem un equip tècnicament i físicament inferior al rival, NO defallim, seguim seguim i seguim fins al final encara que no marquem. Això té un mèrit, una fortalesa i un aprenentatge enorme.
– Aguantar que el nostre rival ens agafi fort, fins i tot a marcar-nos els braços, o a que ens facin faltes que haurien de ser penaltis. El autocontrol en aquestes situacions ens fa més fortes i sàvies.
– A errar en el llançament o en les aturades i no sentir-nos contentes amb això. Sentir-nos inconformistes amb el nostre treball ens fa millorar.

Tot això son els motius que m’omple de sentit entrenar-vos.

Seguim invictes. 11 partits consecutius sense perdre. Una autèntica heroïcitat!!!. Sou molt grans!!!
Que es tregui la selecció espanyola, les nostres benjamines són les autèntiques guerreres!!!!
Fem equip, fem benjamines.

CJH MATARÓ GROC FM vs UEHC Benjamí Lila 8-8

Resultat

ClubGols
MATARÓ GROC FM8
UEHC8

Deixa un comentari