Crònica F. H. SANT VICENÇ vs UEH CALELLA 26-22

Crònica F. H. SANT VICENÇ vs UEH CALELLA 26-22

Crònica F. H. SANT VICENÇ vs UEH CALELLA 26-22

Setena jornada de Lliga Catalana on el primer equip visitava al líder invicte.
Gran partit dels nostres guerrers que tot i així no van poder aturar l’ofensiva del Sant Vicenç, un equip que de mitjana fa 39 gols.

El partit començava molt bé per als nostres, que en els 10 primers minuts va fer un parcial favorable de 0-5. Però la reacció local no va tardar i el Sant Vicenç va començar a empènyer, tant en defensa com en atac i l’avantatge dels nostres es va anar reduint fins al punt que l’equip local es va posar per davant i es va arribar a la fi de la primera part amb el marcador desfavorable de 15-11.

A la segona part l’equip barceloní va aconseguir un avantatge de +7 gols, però els nostres van començar a tenir millors atacs i a ser més efectius, cosa que es va traslladar en un parcial favorable en els darrers minuts del partit. Al final es va arribar amb un marcador desfavorable de 26-22.

Tot i la derrota cal destacar el gran partit dels nostres que van saber aturar des d’un principi les ofensives rivals i va deixar a l’equip més golejador de la categoria amb només 26 gols a favor.

Amb aquest partit s’acaba la primera volta de la Lliga, on els nostres són els tercers classificats.


Deixa un comentari