Crònica Final Copa Catalana CHV. DE SARRIÀ vs UEHC MÀSTER 19-21

Crònica Final Copa Catalana CHV. DE SARRIÀ vs UEHC MÀSTER 19-21

CHV. DE SARRIÀ vs UEHC MÀSTER 19-21

Si si si, la Copa ja és aquí! No es podia acabar d’una altra manera que amb aquest títol de Copa Catalana Màsters. Després d’una temporada amb força dificultats sobretot a causa de les lesions, l’equip es va conjurar per acabar de la millor manera possible: donant-ho tot. I amb ambició però amb els peus a terra, ens hem plantat a aquesta final disputada a La Roca del Vallès.

El partit ha començat molt igualat, tònica que s’ha mantingut gairebé durant els seixanta minuts. Els sarrianencs trobaven el gol sobretot des dels extrems, mentre que els calellencs ho feien en zones més centrals gràcies a bones jugades col·lectives. Dins de la igualtat, qui duia l’avantatge al marcador era el Sarrià, arribant al seu moment àlgid al minut 27 al posar-se 3 gols amunt (11-8). La bona reacció final dels nostres màsters no s’ha fet esperar, i amb 2 gols finals han permès reduir el desavantatge a la mínima expressió just al descans (11-10).

A la represa i malgrat encaixar primer (12-10), el to defensiu de la UEHC ha augmentat, i amb un parcial de 1 a 4 s’ha capgirat la iniciativa i el marcador. El cansament (agreujat per la forta calor), mica en mica ha anat minant l’energia als jugadors, sobretot a l’equip barceloní, qui ja patia en cada atac amenaçat de passiu. La important aparició a la porteria tant d’en Manel com d’en Pep ha estat el plus que necessitava l’equip per començar a decantar la final cap a l’equip maresmenc. De l’empat a 16 al minut 15 s’ha passat al 18-21 a manca de 3 minuts per acabar el partit, una llosa massa important a aixecar en partits de tempteig escàs. La bona gestió final dels nostres màsters, ha permès arribar als darrers moments sense patir en excés, acabant el partit amb el resultat de 19-21.

Volem agrair a tots aquells que ens han donat suport, tant des de la directiva com tota l’afició, amics i familiars que ens han vingut a recolzar en aquest important partit; sense ells guanyar hauria estat més difícil.

Aquesta Copa ha estat el colofó perfecte per aquest equip que, sense voler parlar del dia de demà, podem estar orgullosos d’haver arribat fins aquí.
Per a nosaltres (els jugadors i entrenadors), ha estat i és tot un honor defensar aquest escut i aquesta ciutat, no ho dubteu! PIT I COLLONS: UEHC!

CHV. DE SARRIÀ vs UEHC MÀSTER 19-21

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
CH VETERANOS DE SARRIÀ11819
UEHC101121

CH VETERANOS DE SARRIÀ

19

UEHC

1Manel Orive Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
16Pep Cantal Porteraturades aturades aturades aturades
8Javier Condes Extrem Esquerra
3Daniel Crespillo Pivot
7Daniel Romero Central
5Albert Puig Central
2Jordi Salvà Lateral Dret
15Jordi Sabio Extrem Dret
44Isaac Mora Lateral Dret
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
9Josep Canaleta Pivot
73Curro Vicent Extrem Dret
33Marc Manzano Extrem Esquerra
41Joan Carles Navarro Pivot
6Josep Mª Gallart Lateral Dret
  21 aturades11 4

Deixa un comentari