Crònica H. ÈGARA B vs UEH CALELLA B 22-24

Crònica H. ÈGARA B vs UEH CALELLA B 22-24

H. ÈGARA B vs UEH CALELLA B 22-24

Nova victoria contra un altre equip situat en fase d’ascens

El nostre sènior B ha tingut un desplaçament molt complicat aquest Diumenge, degut a les nombroses baixes que presentava i, sobretot, al fet d’enfrentar-se al segon classificat de lliga (l’Egara de Terrassa). No obstant, els calellencs han realitzat un partit molt seriós tant en defensa com en atac.

Els nostres han conseguit defensar molt bé els homes més importants del rival, i això sumat amb bones accions col.lectives d’atac han fet que estiguessim dins del partit durant els 60 minuts. Aquest ha estat de total igualtat fins a falta de 10 minuts, on els nostres hsn conseguit un avantatge de 4 gols que els ha permès arribar al final de partit amb certa tranquilitat per acabar guanyant de 2 gols (22 a 24).

Al nostre sènior B el proper cap de setmana disputarà la última jornada de lliga, aquesta vegada a casa davant del Ripollet i amb una sola possibiltat d’entrar a la fase d’ascens. Malauradament no depèn de nosaltres ja que hem de guanyar el nostre partit i esperar que l’Empordà Roses no guanyi a pista del Parets.

Desde aquí vull FELICITAR novament al equip per l’evolució, compromís i ratxa en aquesta segona volta, 9 victòries de 10 partits disputats.

MOLTISSIMES FELICITATS NOIS!!!

H. ÈGARA B vs UEH CALELLA B 22-24

Resultat

ClubGols
H. ÈGARA B22
UEHC B24

H. ÈGARA B

22 3 3

UEHC B

5Victor Jaen Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
6Lluc Navarro Central
13Bernat Fontdevila Central
28Pablo García Lateral Esquerra
31Gerard Pablo Central
33Marc Granell Extrem Dret
35Mohamed Amin Central
39Joan Valls Central
45Izan Vicent Extrem Esquerra
55Sergi Puig Central
72David Gaudioso Pivot
75Mohamed El Asri Extrem Dret
  24 aturades8 7 1

Deixa un comentari