Crònica H. EMPORDÀ ROSES vs UEH CALELLA Juvenil 31 – 32

Crònica H. EMPORDÀ ROSES vs UEH CALELLA Juvenil 31 – 32

Empordà Roses 31-32 UEHCalella.

Un desplaçament difícil que vam fer a causa de les baixes de l’equip amb set jugadors de Camp i un porter, i la lesió d’última hora del nostre pivot, en Pablo en l’escalfament previ al partit, que ens deixava amb només sis jugadors de camp per al començament del partit. Però ni amb tot en contra, els nostres guerrers van fer un bon partit i un gran esforç físic.

A la primera part, força igualada, sempre anant pel davant al marcador fins als últims 5 minuts, on van començar a notar l’esforç físic al no poder fer canvis, tot i això empat en el marcador a la mitja part 11-11.

A la segona part, ja descansats els de la uehc, van sortir ben endollats, concentrats i molt motivats per les circumstàncies, on es van fer forts, amb bona defensa i molt bona elecció de tir, sempre anant amunt en el marcador fins a tot amb una diferència al minut 25 de 4 gols 26-30.a partir d’aquest minut van jugar a mantenir el marcador favorable i a gestionar el desgast físic amb jugades llargues, ja que l’Empordà Roses va prémer de valent per a poder remuntar, però sense èxit. Al final del partit, un gran 31-32 per als nostres guerrers.

Avui si i més que mai..PITICOLLONS!!!!!
FELICITATS EQUIP!!!!!!

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
H EMPORDÀ R.112031
UEHC112132

H EMPORDÀ R.

31

UEHC

47Bubakar Conteh Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
28Pablo García Lateral Dret
33Marc Granell Extrem Dret
35Mohamed Amin Extrem Esquerra
39Joan Valls Lateral Esquerra
45Izan Vicent Extrem Esquerra
73Bubakari Ndow Extrem Dret
75Mohamed El Asri Lateral Dret
  32 aturades14

Deixa un comentari