Crònica H. EMPORDÀ ROSES vs UEH CALELLA Juvenil 31 – 32

Crònica H. EMPORDÀ ROSES vs UEH CALELLA Juvenil 31 – 32

Empordà Roses 31-32 UEHCalella.

Un desplaçament difícil que vam fer a causa de les baixes de l’equip amb set jugadors de Camp i un porter, i la lesió d’última hora del nostre pivot, en Pablo en l’escalfament previ al partit, que ens deixava amb només sis jugadors de camp per al començament del partit. Però ni amb tot en contra, els nostres guerrers van fer un bon partit i un gran esforç físic.

A la primera part, força igualada, sempre anant pel davant al marcador fins als últims 5 minuts, on van començar a notar l’esforç físic al no poder fer canvis, tot i això empat en el marcador a la mitja part 11-11.

A la segona part, ja descansats els de la uehc, van sortir ben endollats, concentrats i molt motivats per les circumstàncies, on es van fer forts, amb bona defensa i molt bona elecció de tir, sempre anant amunt en el marcador fins a tot amb una diferència al minut 25 de 4 gols 26-30.a partir d’aquest minut van jugar a mantenir el marcador favorable i a gestionar el desgast físic amb jugades llargues, ja que l’Empordà Roses va prémer de valent per a poder remuntar, però sense èxit. Al final del partit, un gran 31-32 per als nostres guerrers.

Avui si i més que mai..PITICOLLONS!!!!!
FELICITATS EQUIP!!!!!!


Deixa un comentari