H. SANT CUGAT N. vs UEHC Groc 31-31

Crònica H. SANT CUGAT N. vs UEHC Groc 31-31

H. SANT CUGAT N. vs UEHC Groc31-31

Partit contra a Sant Cugat i ara si que si els nostres infantils aconsegueixen el primer punt de la temporada després de suar sang.

Partit on sortim tots molt contents per poder mostrar tota l’evolució del nostre equip tot i que es podia haver guanyat.

Primera part on sortíem amb el ganivet entre els dents amb una molt bona defensa on hem treballat tot el que hem après als entrenaments amb una intensitat mes que notable, gràcies això el rival només aconseguia marcar 12 gols, nosaltres gràcies a la nostra superioritat en 1vs1 i als desmarcs sense pilota aconseguim acabar la part 12-15 però tot i així en atac calia apretar mes i jugar molt mes amb els extrems i el pivot per arribar a 6m.

Al descans no ens podíem relaxar ja que sabíem que l’altre equip no es relaxaria i que seria un partit molt ajustat però calia felicitar als nens per l’esforç i les ganes posades en aquesta part.

A la segona part tot i sortir bé en defensa l’altre equip havia posat una marxa mes jugant amb una defensa molt mes avançada i tallant moltes líneas de passe tot i així això ja ho prevenim i gràcies a estat movent-nos constantment sense pilota i ara si aconseguint jugar amb els extrems aconseguim mantenir el +3 al marcador inclòs arribant-nos a posar +5 i somiant amb la victòria, però una falta de concentració en defensa i perdent pilotes en atac feia que el rival ens fes un parcial de 4-0 havent de demanar temps mort on va servir perquè després de que el rival es poses per davant al marcador gràcies a 3 bones defenses tornem a estar allà tot i així un penal en contra anant 30-31 guanyant fa que el rival pogués empatar el partit.

Molt content pel resultat d’aquest partit moltes felicitats als nens per les ganes i l’esforç posat el pròxim pas ja es la victòria
però mica en mica.

No tenim sostre i els resultats ja estan arribant ara a seguir entrant i a tope 💪🏻💪🏻💪🏻

H. SANT CUGAT N. vs UEHC Groc 31-31

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
H. SANT CUGAT141731
UEHC191231

Deixa un comentari