Crònica HANDBOL GARBÍ vs UEH CALELLA Juvenil 28-31

Crònica HANDBOL GARBÍ vs UEH CALELLA Juvenil 28-31

Crònica HANDBOL GARBÍ vs UEH CALELLA Juvenil 28-31

Partit a una pista difícil com és a Palafrugell, tercer classificat a la lliga i on la UEHC tenia la possibilitat de reafirmar el lideratge.
Primera part molt intensa per part dels dos equips i de vegades molt travat, on el Calella es va mostrar molt sòlid en defensa, però amb moltes pèrdues en atac,, un total de 18, contra una defensa 3-3 del Garbí, que va fer que els nostres anessin darrere el marcador durant tota aquesta primera part, 14-13 a la fi.

Al principi de la segona part, tot continuava amb el mateix guió, al cap de cinc minuts el Garbí es posa 5 gols amunt, moment aquest de reacció dels nostres guerrers, que van prémer de valent amb una defensa molt forta no donant opcions als de Palafrugell en atac, i creant en cada un d’aquest que l’àrbitre aixeques la mà avisant de passiu, i ara si, trencant la selva defensa avançada, i amb molt bona efectivitat en el tir, que no havien tingut durant el partit. Fet que va fer que al minut 20 el Calella és possés per primera vegada amunt al marcador i com en els darrers partits de la temporada, seguint amb una gran intensitat, que no va donar opcions per a reaccionar al rival. A las fi del partit, un 28-31 molt merescut i molt ben lluitat pels nois de la UEHC, que segueixen invictes i millorant el seu joc.

PARTIDÀS!!!!!!!💪💪💪
PITICOLLONS!!!!!
FELICITATS EQUIP!!!!!!

Crònica HANDBOL GARBÍ vs UEH CALELLA Juvenil 28-31


Deixa un comentari