Crònica KH-7 BM. GRANOLLERS C vs UEH CALELLA 19-33

Crònica KH-7 BM. GRANOLLERS C vs UEH CALELLA 19-33

KH-7 BM. GRANOLLERS C vs UEH CALELLA 19-33

Novena jornada de la segona fase de Lliga Catalana on el nostre Sènior visitava al BM Granollers, vell conegut de la categoria.

Els nostres van començar el partit molt motivats, conscients de la importància de continuar sumant victòries per poder tenir opcions a fer fases d’ascens. Això es va notar als primers minuts de partit, on la UEHC va aconseguir obrir un forat de 4-5 gols als primers 15 minuts. A partir d’aquí, l’equip vallesà va fer un pas endavant i va frenar els atacs dels calellencs, reduint d’aquesta manera l’avantatge que tenia la UEHC. Es va arribar al descans amb el marcador favorable de 10-13.

A la segona part la premissa era molt clara, havíem de sortir al 100% si no volíem tenir problemes al final del partit i així es va viure. La UEHC va sortir a per totes i no va donar cap opció a l’equip rival. Atacs efectius i la defensa forta van ser la clau per poder anar agafant un avantatge que cada cop es feia més gran. Els nostres no van afluixar en cap moment i el Granollers no va poder fer res per reduir la diferència en el marcador. Així doncs, es va arribar al final del partit amb el resultat favorable de 19-33.

Gran partit dels nostres que segueixen amb les opcions intactes per poder quedar 2n classificat i optar per fer fases d’ascens a 1a Nacional.

La setmana que ve els nostres juguen diumenge a les 12 del migdia a casa, en una jornada unificada, contra el Vilamajor, en l’últim partit de la Lliga. Els nostres han d’aconseguir una victòria i esperar que el nostre rival, la Salle, perdi a casa seva. D’aquesta manera la UEHC acabaria com a segona i jugaria les fases d’ascens! Omplim el pavelló per el que pugui passar, som-hi!

KH-7 BM. GRANOLLERS C  vs UEH CALELLA 19-33


Deixa un comentari