Crònica KH-7 BM. GRANOLLERS C vs UEH CALELLA 34-23

Crònica KH-7 BM. GRANOLLERS C vs UEH CALELLA 34-23

Crònica KH-7 BM. GRANOLLERS C vs UEH CALELLA 34-23

Catorzena jornada de la Lliga Catalana i últim partit de la primera fase, on el nostre Sènior visitava al BM Granollers en un partit intranscendent per als nostres.

Els nostres viatjaven a Granollers sabent que no ens jugàvem res, ja que la segona plaça estava assegurada. El partit va començar força igualat, cap dels dos equips agafava un avantatge ampli en el marcador, però en els darrers minuts de la primera part, l’equip vallesà va aconseguir obrir un forat més ampli, arribant al descans amb el marcador desfavorable de 16-12.

A la segona part, el Granollers va sortir més fort i més endollat que els nostres, ja que ells necessitaven els dos punts i això es va notar en el seu joc ràpid i fluid. Els nostres van fer tot el possible, però l’equip rival no va abaixar els braços en cap moment, ampliant d’aquesta manera el marcador, arribant a la fi del partit amb el marcador desfavorable de 34-23.

D’aquesta manera, s’acaba la primera fase de la Lliga amb l’objectiu assolit, quedant en segona posició. A partir d’ara el primer equip lluitarà per quedar entre els dos primers en la segona fase de la Lliga. En aquesta segona fase es fa una lliga amb els tres primers classificats de cada grup, per tant, el primer equip lluitarà per a quedar entres els dos primers en una lliga de 6 equips i d’aquesta manera poder fer les fases d’ascens a 1a Nacional.

Durant aquesta setmana se sabrà el calendari de partits d’aquesta segona fase.


Deixa un comentari