Crònica OAR GRÀCIA SABADELL AT. vs UEH CALELLA A 35-26

Crònica OAR GRÀCIA SABADELL AT. vs UEH CALELLA A 35-26

OAR GRÀCIA SABADELL AT. vs UEH CALELLA A 35-26

Vint-i-quatrena jornada de Lliga i quarta derrota del nostre primer equip, en el que va de competició, que viatjava fins a Sabadell per jugar contra el filial de l’OAR, un equip jove amb molta qualitat i moltes ganes de córrer.

El partit va començar força igualat, cap dels dos equips marxava en el marcador. No va ser fins a l’equador de la primera part que els sabadellencs van agafar un avantatge de tres gols.

La falta d’eficàcia de cara a porteria ens va perjudicar molt i el rival sabia aprofitar els errors nostres per poder fer gols fàcils de contraatac. Tot i això, es va arribar a la mitja part amb el partit encara viu, amb el marcador desfavorable de 16-12.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica que la primera, i els nostres jugadors no van sortir tot lo concentrats que havien de sortir i les coses no van anar bé. El rival va agafar una renda més gran i als 5 minuts ja guanyava de 7.

A partir d’aquí va ser un partit de parcials, on els nostres s’apropaven però el rival tornava a pressionar i tornava a marxar en el marcador. Es va arribar al final del partit amb els nostres jugadors molt desgastats i això va fer que l’OAR pogués acabar el partit amb un bon parcial, acabant amb el resultat desfavorable de 35-26.

Mal partit del primer equip de la UEHC que viatjava a Sabadell amb un munt de baixes i que va veure com se li escapaven dos punts importants. Tot i la derrota, els nostres continuen líders amb tres punts d’avantatge sobre el segon.

La setmana vinent el nostre primer equip té l’oportunitat de refer-se a casa contra un vell conegut, la Coope Sant Boi, en un diumenge molt especial pel club, el dia de la presentació oficial dels equips. El partit començarà a les 18:15h, després de la presentació, som-hi!

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
OAR GRACIA161935
UEHC A121426

OAR GRACIA

35 2 3 2

UEHC A

37Aleksandar Pejcinovic Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
16Victor Jaen Porteraturades aturades
2Pau Palacios Extrem Esquerra
3Ramón Arnijas Pivot
6Lluc Navarro Central
8Albert Itchart Central
11Dani Aguilera Pivot 17'
14David Moreno Pivot
23Javier Clemente Pivot
24Alex García Extrem Dret 53'
31Gerard Pablo Central
35Mohamed Amin Central
36Èric Martínez Central 58'
42Jordi Martí Lateral Dret
46David García Central
98Daniel Morente Extrem Esquerra
  26 aturades14 2 3 1

Deixa un comentari