Crònica Specials C.H. CARDEDEU vs UEH CALELLA 12-19

Crònica Specials C.H. CARDEDEU vs UEH CALELLA 12-19

Crònica Specials C.H. CARDEDEU vs UEH CALELLA 12-19

Primer partit de lliga després d’un any i mig sense poder competir a causa del COVID, l’equip tenia moltes ganes de tornar a la normalitat de la competició i tornar a sentir-se jugadors de l’esport que els agrada.

Tot i el temps d’inactivitat els nostres jugadors van entrar molt bé en el partit fent un parcial de 1 a 7 que ens va permetre anar a la mitja part amb un avantatge al marcador de 5 a 12.

A l’iniciar la segona part el nostre equip amb menys banqueta que el rival va començar a notar el desgast físic, tot i així els nostres van aconseguir mantenir-se en el partit en tot moment finalitzant el segon temps amb empat a 7 gols, gràcies a l’avantatge del primer temps els nostres van acabar guanyant el primer partit de la temporada per 12 a 19.

Felicitar al nostres jugardors que es deixen la pell i gaudeixen amb aquest esport i també als rivals per la seva actuació. Ara a gaudir de la victòria i esperar la propera setmana on jugarem un torneig al palau olímpic de Granollers. Animar als nostres specials a continuar treballant com sempre.
Estem amb vosaltres!

Deixa un comentari