UEH CALELLA B vs H. LLAVANERES AT. 25-24

Crònica UEH CALELLA B vs H. LLAVANERES AT. 25-24

UEH CALELLA B vs H. LLAVANERES ATLÈTIC 25-24

Els nostres guanyen 2 punts importants per seguir vius.

El partit d’aquest Diumenge es presentava com una final degut a l’últim entrebanc viscut fora de casa. Els nostres s’enfrontaven a un dels equips capdavanters amb la única possibilitat de sumar els 2 punts.

La primera part ha estat molt i molt bona. Amb una defensa molt compacta, bona porteria, i un atac senzill, però efectiu. Pocs errors a darrera ens han permès agafar diferencia al marcador, per acabar la primera part amb 14 a 9 a favor.

La segona part l’equip visitant ha canviat el seu atac i els nostres no han acabat de trobar-se còmodes. Poc a poc la diferencia s’anava eixugant gràcies en bona part a l’efectivitat del seu extrem esquerre. Això, juntament amb una superioritat que els calellencs no han aprofitat (0-2), ha fet que els visitants arribessin al final de partit amb possibilitats de victòria.

Finalment però els nostres han tirat de cor per acabar guanyant per la mínima merescudament, tot i tenir un arbitratge amb algunes decisions bastant discutibles en contra.

Hem de seguir creient en les possibilitats que ens queden i anar partit a partit, millorant cada setmana i treballant cada matx com si fos l’últim .

Moltes felicitats nois!!!.

UEH CALELLA B vs H. LLAVANERES AT. 25-24

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC B141125
LLAVANERES AT.91624

UEHC B

1Guido Abbona Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
18Juan Luis Garvin Porter
5Sergi Puig Central
6Lluc Navarro Central
7Martí Roig Jugador
19Bernat Fontdevila Central
21Víctor Tejero Lateral Esquerra
22Victor Muiña
26Mohamed El Asri Extrem Dret
28Pablo García Lateral Esquerra
35Mohamed Amin Central
39Joan Valls Central
72David Gaudioso Pivot
  25 aturades18 7 1

LLAVANERES AT.

24 2 2

Deixa un comentari