UEH CALELLA “B” vs HANDBOL MARESME LLAVANERES ATLÈTIC 25-28

Crònica UEH CALELLA “B” vs HANDBOL MARESME LLAVANERES ATLÈTIC 25-28

UEH CALELLA “B” vs HANDBOL MARESME LLAVANERES ATLÈTIC 25-28

Onzena jornada de lliga 4a Catalana on el Sènior B rebia al Llavaneres, rival situat a la part baixa de la classificació.

Els nostres van sortir a la pista molt adormits i el rival ho va aprofitar. Les coses no van sortir ni en atac ni en defensa i l’equip rival cada cop ampliava més el seu avantatge. Durant els primers trenta minuts els nostres no van ser capaços de reaccionar i es va arribar al descans amb el marcador desfavorable de 9-15.

A la segona meitat, l’equip de Llavaneres no va afluixar i els nostres seguien sense entrar en el partit, fet que es va notar quan en el minut 13 el marcador era de 12 a 21. En els darrers 15 minuts, el segon equip de la UEHC va espavilar, però la reacció local arribava tard. Els nostres van ser capaços de fer un joc fluid i una defensa més dura i gràcies a això es va poder fer un parcial favorable de 13 a 7. Tot i això ja era massa tard i finalment l’equip rival es va endur els dos punts, arribant a la fi del partit amb el marcador desfavorable de 25-28.

El passat dissabte es va viure el pitjor partit d’aquest equip en el que va de temporada. Ara només cal agafar forces i ànims per encarar els següents partits de la manera que aquest equip sap jugar i demostrar el perquè són els segons classificats.

El següent partit del Sènior B és el cap de setmana del 22/23 de gener, a casa del Vilamajor, un equip que es troba a la part alta de la classificació.


Deixa un comentari