UEH CALELLA “B” vs HANDBOL MARESME LLAVANERES ATLÈTIC 25-28

Crònica UEH CALELLA “B” vs HANDBOL MARESME LLAVANERES ATLÈTIC 25-28

UEH CALELLA “B” vs HANDBOL MARESME LLAVANERES ATLÈTIC 25-28

Onzena jornada de lliga 4a Catalana on el Sènior B rebia al Llavaneres, rival situat a la part baixa de la classificació.

Els nostres van sortir a la pista molt adormits i el rival ho va aprofitar. Les coses no van sortir ni en atac ni en defensa i l’equip rival cada cop ampliava més el seu avantatge. Durant els primers trenta minuts els nostres no van ser capaços de reaccionar i es va arribar al descans amb el marcador desfavorable de 9-15.

A la segona meitat, l’equip de Llavaneres no va afluixar i els nostres seguien sense entrar en el partit, fet que es va notar quan en el minut 13 el marcador era de 12 a 21. En els darrers 15 minuts, el segon equip de la UEHC va espavilar, però la reacció local arribava tard. Els nostres van ser capaços de fer un joc fluid i una defensa més dura i gràcies a això es va poder fer un parcial favorable de 13 a 7. Tot i això ja era massa tard i finalment l’equip rival es va endur els dos punts, arribant a la fi del partit amb el marcador desfavorable de 25-28.

El passat dissabte es va viure el pitjor partit d’aquest equip en el que va de temporada. Ara només cal agafar forces i ànims per encarar els següents partits de la manera que aquest equip sap jugar i demostrar el perquè són els segons classificats.

El següent partit del Sènior B és el cap de setmana del 22/23 de gener, a casa del Vilamajor, un equip que es troba a la part alta de la classificació.

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC B91625
HM. LLAVANERES151328

UEHC B

16Martí Rivera Porteraturades aturades aturades aturades aturades
81Guido Abbona Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
3Daniel Morente Extrem Esquerra
6Lluc Navarro Lateral Dret
21Víctor Tejero Lateral Esquerra
22Victor Muiña
32Marc Muñoz Pivot
72David Gaudioso Pivot
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
44Isaac Mora Extrem Esquerra
  25 aturades12 6 2

HM. LLAVANERES

28 1 2

Deixa un comentari