Crònica UEH CALELLA Juvenil vs CH. POBLENOU 28-28

Crònica UEH CALELLA Juvenil vs CH. POBLENOU 28-28

UEH CALELLA Juvenil vs CH. POBLENOU 28-28

Partit molt intens a Calella, on ens visitava el Poblenou, tercer a la lliga i aspirant a entrar a la segona fase, objectiu que ja te assolit els nois de la UEHC.
Una primera part, on el Poblenou va començar molt fort, amb bona defensa, i on els de la UEHC, que també van defensar molt bé, però van fallar molts tirs clars, i els va costar molt fer el primer gol, fins al minut 10 novaren trobar porteria, després de 9 intents fallits.

Defenses molt intenses que feien que hi hagués un marcador curt, sempre amunt el Poblenou, de 4 a 5 gols, fins als últims minuts on el Calella va escorçar fins a un 9-12 a la fi de la primera part.
A la segona, molt més endollat la UEHC, amb una molt bona defensa, que feia que els visitants tinguessin molts problemes però trenar llogades d’atac, i quan ho feian, es trobaben amb les molt Bones intervencions de Xavi, el porter de la UEHC que va ser determinant per a la remuntada, on ara si els tirs de la UEHC trobaven porteria, amb un parcial de 5-0, que va fer que al minut 12, els de Calella és posessin per davant en el marcador per primera vegada.

En els següents minuts, intercanvis de gols, amb molta lluita a les defenses, i dos equips molt igualats, que van prémer de valent i on van arribar a l’últim segon de partit amb un 28-27 pels locals, i falta a favor del Poblenou, sense temps per mes, últim tir del partit, amb barrera, que el llançador visitant fa executar perfectament i va marcar un molt bon gol que feia que es repartissin els 2 punts en joc.

Gran i emocionant partit, i just resultat, que fa encara més gran a la UEHC, que segueix invictes.
FELICITATS EQUIP!!!!
PIT I COLLONS!!!!!!

Deixa un comentari