UEH CALELLA Juvenil vs CLUB HANDBOL CERDANYOLA 39-43

Crònica UEH CALELLA Juvenil vs CLUB HANDBOL CERDANYOLA 39-43

UEH CALELLA Juvenil vs CLUB HANDBOL CERDANYOLA 39-43

Tercera jornada de la fase d’ascens de l’equip Juvenil i segona derrota de la temporada dels nostres nois. El juvenil rebia al Club Handbol Cerdanyola a la nostra pista amb nombroses baixes, com tota la temporada amb un nombre d’efectius molt just.

La primera part en general va estar molt disputada, degut en part a la mancança de solidesa defensiva i de molts errors en atac per part dels nostres, encara i així vam arribar a la fí del primer temps amd igualtat en el marcador 19-19.

A la segona part el rival va ser superior degut a la falta d’actitud, no ens hem buscat en atac i no baixàvem a defensar, anàvem per lliure, i aixi es difícil guanyar. Inexplicablement els nostres s”han desinflat i han comés molts errors tant a nivell ofensiu com sobretot a nivell defensiu, fet que han aprofitat els vallesans de Cerdanyola per anar augmentant la diferencia fins el 39-43 final.

Cal continuar treballant i sobre tot entrenant, que aquest equip ens a dónat moltes i grans alegries, diumenge passat no van tenir el seu dia. Toca aixecar-se i tornar a lluitar el següent partit el proper diumenge 27 de Març a casa a les 11.45 hores contra el lider Handbol Molins. Nois vosaltres podeu!!!


Deixa un comentari