UEH CALELLA Juvenil vs HANDBOL MOLINS 20-30

Crònica UEH CALELLA Juvenil vs HANDBOL MOLINS 20-30

UEH CALELLA Juvenil vs HANDBOL MOLINS 20-30

Diumenge 1 de Maig a les 10:30 hores els juvenils de la UEHC ens enfrontàvem al MOLINS DE Q – HANDBOL MOLINS lider invicte d’aquesta segona fase i això volia dir que era un rival d’un nivell superior al nostre.

Una primera part on el Molins va sortir més intens que la UEHC, tant en defensa com en atac, i on als nostres els hi va costar poder trenar bones jugades en atac fruit d’indecisions i d’errades en el tir, que van fer que el Molins manès en el marcador 7 a 16 a la fi de la primera part.

Nosaltres vàrem començar el partit sense trobar-nos del tot còmodes a la pista. La pilota costava circular en atac i en defensa no érem tot lo contundents que havíem de ser i així ho reflectia el marcador.

La segona part va ser més igualada, on els de Molins de Rei feien bona la renda de 9 gols que havien aconseguit a la primera part i on els nostres, ara si més concentrats van lluitar de valent per poder escorçar la diferència.

Cal continuar treballant i sobre tot entrenant, toca aixecar-se i tornar a lluitar el següent partit que es jugarà fora diumenge 8 de Maig contra el Club Handbol Cerdanyola, on ens jugem tota la temporada. Nois vosaltres podeu!!!

Vinga nois apretem aquesta setmana!!!

ÀNIMS NOIS, AIXÒ CANVIARA!!!!
PIT I COLLONS!!


Deixa un comentari