Crònica UEH CALELLA vs BM LA ROCA B 27-21

Crònica UEH CALELLA vs BM LA ROCA B 27-21

UEH CALELLA 27 – 21 BM LA ROCA

Jornada 10 de Lliga Catalana on l’equip Sènior rebia al BM La Roca al parc Dalmau.
L’equip Sènior va aconseguir la tercera victòria consecutiva en un partit molt treballat.

El partit començava amb un parcial desfavorable de 0-3 pels nostres, ja que La Roca va sortir al camp molt endollat, conscients de que ens podien guanyar degut al resultat ajustat del dia anterior. La reacció local no va trigar i vam poder escurçar distàncies, al minut 22 de la primera part ja havíem empatat el partit i a partir de llavors l’equip Sènior va manar durant tot el partit, arribant a la fi de la primera part amb el resultat de 14-12.

A la segona part, els nostres van sortir més concentrats que a l’inici del partit ja que sabíem que encara quedava molt per jugar i no havia res decidit. Gràcies als atacs fluids i a les recuperacions en defensa, el primer equip va anar obrint forat i va acabar el partit de manera còmoda guanyant per 27-21.

Destacar el debut amb el primer equip de Victor Tejero i el bon partit de Pablo Fierro que va acabar el matx amb 9 gols.

Acabem el cap de setmana amb 4 de 4 i amb bones sensacions, la següent doble jornada ens veurem les cares amb un vell conegut, l’Handbol Garbí de Palafrugell.


Deixa un comentari