Crònica UEH CALELLA vs C.H. VILAMAJOR 33-22

Crònica UEH CALELLA vs C.H. VILAMAJOR 33-22

UEH CALELLA vs C.H. VILAMAJOR 33-22

Desena i última jornada de la segona fase de Lliga Catalana on el primer equip de la UEHC s’enfrontava contra el Vilamajor, rival que ens va guanyar a la primera volta.

El partit va començar molt bé pels nostres, que van sortir molt motivats, conscients de la importància d’aconseguir la victòria. Des de l’inici del partit els calellencs van saber portar el ritme i van poder aconseguir un còmode avantatge. L’equip rival no va tenir opcions de retallar la distància i es va arribar al final de la primera part amb el marcador favorable de 16-10.

A la segona part no va haver gaire més història, la UEHC va fer un partit molt seriós i no va donar opcions al Vilamajor. Així doncs, l’avantatge s’anava ampliant, fins a acabar el partit amb el resultat a favor de 33-22.

S’acaba la Lliga amb la UEHC com a tercera classificada. Hem estat molt a prop d’aconseguir la gran fita de tornar a fer fases, però no ha estat possible, ja que el segon classificat tampoc va fallar i va guanyar el seu partit.
Només ens queda felicitar a La Salle Bonanova per haver assolit la segona posició i haver obtingut una plaça per fer fases d’ascens a 1a Nacional, com també el Sant Vicenç, molta sort als dos equips, a per totes!

La temporada no s’acaba aquí, ara el primer equip de la UEHC començarà una nova competició, la Copa Catalana. La primera jornada de la copa serà el cap de setmana del 23 d’abril, més endavant donarem més informació sobre la competició. Som-hi!

UEH CALELLA vs C.H. VILAMAJOR 33-22


Deixa un comentari