Crònica UEH CALELLA vs CH. Canovelles 32-21

Crònica UEH CALELLA vs CH. Canovelles 32-21

UEH CALELLA VS CH CANOVELLES 32 – 21

Última jornada de la primera fase de la Lliga on rebíem al Canovelles, aquest cop amb públic al Parc Dalmau.

Els nostres jugadors sortien al camp amb ganes de revenja, ja que el dia anterior van tenir un mal partit i volien donar una bona impressió davant el públic que va venir fins al pavelló.
Així ho van demostrar, al minut 13 els nostres ja manaven al marcador per 8-1. La primera part va ser molt bona pels nostres, amb bones defenses i amb la porteria immillorable. L’equip calellenc va saber administrar l’avantatge fins al descans, on ja guanyàvem per 13-8.

La segona part va ser un miratge de la primera, els nostres no van abaixar la guàrdia en cap moment i l’avantatge anava creixent a mesura que passaven els minuts. L’equip local va ser molt superior i es va arribar a la fi del partit amb el marcador de 32-21.

Cal destacar la participació de tres jugadors juvenils que van ajudar al primer equip i van aconseguir anotar, la bona feina té la seva recompensa, enhorabona nanos.
També cal fer menció al partidàs que va fer el nostre porter Victor Tejada, que va acabar el partit amb 20 aturades, algunes amb molt de mèrit.
El més important de tot va ser sens dubte poder gaudir del nostre estimat públic que tant trobàvem a faltar i que tant es va notar ahir, gràcies família.

Així doncs acaba la primera fase de la Lliga amb els nostres com a 4ts classificats amb 13 punts. La segona fase serà la fase de descens amb els equips restants de la Lliga, però finalment no hi haurà descensos.


Deixa un comentari