UEH CALELLA vs H. COOPE. SANT BOI 24-24

Crònica UEH CALELLA vs H. COOPE. SANT BOI 24-24

UEH CALELLA vs H. COOPE. SANT BOI 24-24

Primera jornada de la segona fase la Lliga on el Calella rebia a la Coope, vell conegut de la categoria, que també va acabar segon classificat en el seu grup a la primera fase de la Lliga.

Els nostres jugadors van començar el partit molt endollats, conscients de la importància de sumar els primers dos punts en aquesta segona fase, i així es va notar, ja que en els 10 primers minuts els nostres van aconseguir obrir un forat de 6-3 en el marcador. Tot i això, els de Sant Boi van demostrar perquè estan classificats, i després d’un temps mort, van aconseguir empatar el partit. Finalment, es va arribar al descans amb el marcador desfavorable per 12-13.

La segona part va ser de màxima igualtat, l’equip visitant va estar per davant durant quasi tot el segon temps, però els nostres van ser capaços de capgirar el marcador a falta de 7 minuts per acabar el partit, amb el 21-20. La Coope no es va donar per vençuda i en l’últim atac van aconseguir empatar de penal, arribant a la fi del partit amb el marcador de 24-24.

Cal destacar l’actuació dels dos porters titulars, que van jugar a un nivell increïble durant tot el partit i van posar les coses molt difícil a la resta de jugadors de pista.

Partit important el que es va viure al Parc Dalmau i això es va notar amb la presència del nostre estimat públic, que com sempre va sumar moltíssim.

La setmana que ve els nostres guerrers visiten una pista coneguda aquesta temporada, la del Sant Vicenç, únic equip invicte de la categoria, però els nostres aniran a per totes. Dissabte 12/02 a les 19.30h. Som-hi!

Crònica UEH CALELLA vs H. COOPE. SANT BOI


Deixa un comentari