UEHC Benjamí Groc vs EP STA. ANNA MATARÓ 9-7

Crònica UEHC Benjamí Groc vs EP STA. ANNA MATARÓ 9-7

UEHC Benjamí Groc vs EP STA. ANNA MATARÓ 9-7

Un altre partit a casa, aquest cop contra l’E.Pia Santa Anna. Partit més que emocionant per part dels nostres benjamins en el que van fer el millor partit del que portem de temporada contra un dels punters de la lliga.

En la primera part van sortir molt concentrats sabent la importància que tenia aquest partit i van poder aconseguir guanyar-la sense gaire dificultat.

La segona va estar molt ajustada però els visitants sempre estaven un gol per sobre i d’aquesta manera se la va emportar l’equip visitant. La tercera part va ser igual d’ajustada que la segona pero aquest cop la balança no es va decantar en cap dels costats i va acabar en empat.

Arribats a l’últim quart les coses estaven molt igualades i qualsevol dels dos equips es podia emportar el partit, però els nostres benjamins van sortir mentalitzats i d’aquesta manera vam guanyar la part sense gaire complicació, guanyant així el que va ser un partidàs.

Destacar la espectacular participació dels nostres porters i del bon joc col·lectiu dels nostres benjamins.

Seguim entrenant per acabar de polir petits detalls i afrontar d’aquesta manera l’últim partit de la lliga. Pit i collons UEHC 💜💛!!!

UEHC Benjamí Groc vs EP STA. ANNA MATARÓ 9-7

Resultat

ClubGols
UEHC9
E. PIA MATARÓ7

Deixa un comentari