Crònica UEHC Benjamí Lila vs CH SANT ESTEVE FM 12-4

Crònica UEHC Benjamí Lila vs CH SANT ESTEVE FM 12-4

UEHC Benjamí Lila vs CH SANT ESTEVE FM 12-4

Victòria de nou!!!, Com? Ara us ho explico.

Com a profe de mates que podria haver exercit deixeu-me fer-vos un problema:

Equip Benjamí femení de la UEHC, format aquest any (algunes d’elles no sabien ni que era el handbol), se’ls acudeix competir en una lliga de 14 equips , tots amb solera en el handbol català.
Doncs va i arriben a l’equador de la lliga on després de 13 jornades obtenen els següents resultats: 8 victòries, 4 derrotes i 1 partit no jugat. 3era posició compartida!!

La pregunta és: I com ho fan?
Resposta: Matemàtica pura.
Seguint la fórmula: V=(C+H)xA

Coneixements adquirits + Habilitats que individualment i com a grup tenen, tot això multiplicat per l’Actitut que tenen als entrenaments i als partits, dóna el Valor d’equip, el Valor d’aquest extraordinari equip que fa que estiguin fent el que fan i com ho fan.

Però us haig de dir que aquesta fórmula es buida si no s’acompanya de la il.lusio i les ganes de venir a entrenar i jugar els partits , l’alegria de marcar el gol, les rialles que es fan unes i les altres, els balls de la música que hi ha al vestidor, la implicació i companyia de les famílies, animant en tot moment i el gran grup de nenes que heu format, totes amb les seves encantadores peculiaritats.

Orgullosos de totes vosaltres.

Comença la segona volta amb el partit contra La Roca a casa💪.

Seguirem gaudint de totes vosaltres.
Fem equip, fem benjamines.
UEHC Benjamí Lila vs CH SANT ESTEVE FM 12-4

Resultat

ClubGols
UEHC12
CH ST. ESTEVE FM4

Deixa un comentari