Crònica UEHC Benjamí Lila vs KH7-FBMG O.VILA 4-12

Crònica UEHC Benjamí Lila vs KH7-FBMG O.VILA 4-12

UEHC Benjamí Lila vs KH7-FBMG O.VILA 4-12

Per on començar? Esa es la cuestión……

Ens visita el líder de la competició, invicte durant tota la lliga, i davant estàvem nosaltres, l’equip revelació de la mateixa, amb un munt de partits sumant i sumant punts que ens han posicionat tercers.

Durant la setmana, tant Dimarts com Dijous vam estar preparant el partit per tal de poder defensar i atacar el joc del Granollers, inclús amb petita sessió de vídeo.
Tots érem coneixedors que era una missió molt molt difícil, i més si sumem el fet que mai hem guanyat si no tenim el delegat del equip.

A partit d’aquí, les nostres jugadores semblaven que estaven al Dragon Kahn, amb pujades i baixades d’ànim per tots els contratemps que vam viure.

Tot i això vam reconduir tots junts la situació, i les nostres guerreres van sortir a donar-ho tot.

I sabeu, tot i les baixes ja conegudes i les que van sortir noves, es va plantar cara al tot poderós Granollers en moltes estones del partit.

Sabeu, de les situacions adverses sempre aprenem coses, i una d’elles que almenys jo vaig aprendre ahir, va ser que tot l’equip junt som molt molt fortes, indestructibles. Teníeu de veure les noies del Granollers al túnel de vestidors, els nervis que portaven per jugar contra el Calella!

I també podem dir-ho, vam trobar a faltar al nostre mister Betu, ja que estàvem sense delegat.

Estic segur que si arribem a estar tot l’equip, el resultat final del partit seria molt diferent, tant de resultat com de joc, ja que nosaltres juguem molt més en equip que no pas el Granollers que va líder únicament per individualitats de joc.

Moltes moltes gràcies a tothom que va venir a animar l’equip, i agrair el recolzament que vareu donar al mister en funcions en tot moment.

Per alguna cosa som les benjamines power de la Ueh Calella!!

UEHC Benjamí Lila vs KH7-FBMG O.VILA 4-12

Resultat

ClubGols
UEHC4
KH7-FBMG O.VILA12

Deixa un comentari