Crònica UEHC Cadet vs CH PALAUTORDERA 30-26

Crònica UEHC Cadet vs CH PALAUTORDERA 30-26

UEHC Cadet vs CH PALAUTORDERA 30-26

UEHC Cadet vs CH PALAUTORDERA 30-26
Primera victòria del nostre Cadet en un gran partit, on han demostrat, per fi, que són capaços de jugar bé i de fer les coses com saben!

El partit va començar amb els nostres jugadors més concentrats que mai, ja que sabien que era un dia important, i que la victòria ens faria trencar la mala ratxa…
Un inici molt fort dels nostres amb molt bones accions de continuïtat ofensives, una defensa contundent i unes parades espectaculars d’en Miquel, ens va posar 7 a 2, però el rival va reaccionar i nosaltres vam baixar una mica la intensitat arribant a la mitja part amb un resultat de 13 a 12.

A la segona part, al principi va continuar igual, molt igualat, però de mica en mica vam anar millorant i realitzant unes defenses i parades espectaculars que ens ajudaven a tenir un bon atac! Arribant al final del partit amb la primera victòria de la temporada 30 a 26!

Moltes felicitats per la victòria nois! Hem de continuar així, treballant i amb aquesta actitud de voler jugar bé i fer les coses com les hem de fer!

UEHC Cadet vs CH PALAUTORDERA 30-26

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC131730
PALAUTORDERA121426

Deixa un comentari