Crònica UEHC Cadet vs UE SARRIÀ 1977 29-34

Crònica UEHC Cadet vs UE SARRIÀ 1977 29-34

UEHC Cadet vs UE SARRIÀ 1977 29-34

Bon partit dels nostres contra el segon classificat.

Comencem el partit molt relaxats i potser amb massa respecte al rival, 1 a 5 als primers minuts. Això fa que en Marc demani minut ben aviat. Ajustem defensa i millorem en atac, i hem estat frec a frec quasi tota la primera part, amb marcador ajustat, però al final, unes quantes pilotes perdudes i males decisions en atac, fa que marxem a la mitja part amb un resultat de 10 a 17, resultat no gaire just vist com havia anat el joc.

Xerrada al vestuari, i comencem la segona part molt millor que la primera, parcial de 3-0, fa posar-nos al partit. Potser una de les millors parts d’aquest equip. Hem defensat molt bé, amb ajudes al company, hem anat a pel partit i ens hem acostat en el marcador. De fet, a la segona part, el parcial ha estat favorable a nosaltres, però no ha sigut suficient.

Però com he dit al principi, bon partit nanos, cada cop jugueu millor, defenseu amb ganes, en atac trobem i fem el que entrenem, i això es nota. Ja fa varies jornades que ens ho passem bé. Seguiu així, entrenant i aprenent.

Us heu demostrat que podem guanyar a qualsevol.
Sou collonuts 💪💪.

Proper partit.
Dissabte a les 16h a Fornells…. amb aquests varem perdre d’un a Calella, a per ells💪💪

UEHC Cadet vs UE SARRIÀ 1977 29-34

Resultat

ClubGols
UEHC29
UE SARRIÀ 197734

Deixa un comentari