Crònica UEHC Groc vs H. GAVA ARGENT 23-29

Crònica UEHC Groc vs H. GAVA ARGENT 23-29

UEHC Groc vs H. GAVA ARGENT 23-29

Partit del infantil groc a casa.

Un partit amb altibaixos dels nostres pero tornant a tenir molt bones sensacions tant en defensa com en atac i mostrant una gran millora a les setmanes anteriors.

Partit on tornàvem a començar molt bé amb un parcial de 8-1 als primers minuts amb una molt bona defensa i perden molt poques pilotes tot i així el rival va començar a jugar molt millor pero seguiem lluitant,petits errors de concentració dels nostres en defensa i perduas de pilota al atac feia que s’apropin al marcador quedan 12-10 la primera part.

A la segona part per desgràcia començàvem sortint com vàrem acabar la primera, amb molts errors en defensa i en atac per falta de concentració, pero els nostres van aconseguir tornar al partit tot i que sempre anant +1 al marcador fins que Gavà va a conseguir un bon parcial i ens van aconseguir remontar.

Tot i el final del partit tornem a tenir molt bones sensacions per la bona evolució dels nostres i el que podem arribar a fer amb aquest equip, seguim entrenant amb moltes ganes i ja arribarà la primera victòria.

UEHC Groc vs H. GAVA ARGENT 23-29

Resultat

ClubGols
UEHC23
CH. GAVÀ A29

Deixa un comentari