Crònica UEHC Groc vs C.A. SABADELL HB 19-42

Crònica UEHC Infantil Groc vs C.A. SABADELL HB 19-42

UEHC Groc vs C.A. SABADELL HB 19-42

Un partit on teníem moltes expectatives i moltes ganes de jugar on en una molt bona primera part podíem demostrar tot el que hem après durant aquesta primera part de la temporada.

Primera part molt Igualada per part dels dos equips amb un molt bon atac dels nostres i una molt bona defensa no s’havia vist els derrers partits.

Gracies a una defensa intensa dels nostres basculan tots junts i tocant com no havíem tocat mai conseguim arribar al minut 15 empatats al marcador, cal destacar el molt bon joc en atac dels nostres també jugant amb el pivot i els extrems conseguint arribar a 6 metres i marcar gol.

Tot i així jugàvem contra un equip molt ràpid i petits errors en atac feia que l’equip contrari ens mates a base de contraatacs acabant amb un marcador de 11-18 a la primera part cal destacar que la portaria a tret moltes pilotes així aconseguint juntament amb la defensa acabar la primera part estan al partit.

Tot i una molt bona primera part i arribar al vestuari amb molt bones sensacions i molt motivats a aquest equip li falta acabar de creure en la victòria.

Començàvem la segona part amb molts errors en defensa i falta de concentració en atac fent que el rival s’anes en el marcador i baixant els braços ja que quan els nostres començaven a despertar ja era tard tot i així cal destacar la evolució dels nens ja que ha sigut el primer partit on conseguim demostrar tot el que hem après contra l’equip líder de la lliga.

Molt content del treball que hem fet avui seguirem treballant per seguir millor

UEHC Groc vs C.A. SABADELL HB 19-42

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC11819
C.A. SABADELL202242

Deixa un comentari