Crònica UEHC Infantil Groc vs H. MOLINS DE REI C 23-22

Crònica UEHC Infantil Groc vs H. MOLINS DE REI C 23-22

UEHC Infantil Groc vs H. MOLINS DE REI C 23-22

Partidàs a casa contra un equip fort com és Molins de rei, primera part on comencem súper enchufats amb una molt bona defensa amb efectivitat a porteria anant +2 fins al minut 15.

A partir del minut 15 de la primera part els nostres baixen una mica la intensitat en defensa fent que tinguem problemes per parar 1vs1 i per replegar tot i així acabem la primera part -1 al marcador i molt a dins del partit.

Segona part on sortim enchufats i amb mentalitat de donar la nostra millor versió a la pista i on es tradueix amb una victòria al final del partit.
Encara començar amb pèrdues de pilota en atac i una defensa fluixeta que el rival va aprofitar per anar-se +4 al principi de la part els nostres van reaccionar a temps i ho vam aconseguir remuntar aconseguint posar-nos a un gol d’empatar.

Minuts finals gràcies a un molt bon atac ordenat, una defensa implacable dels nostres i pèrdues de pilota del rival aconseguim posar-nos +1 en un partit molt i molt complet de part dels nostres.
Felicitats, nois ha sigut un partit molt emocionant on ens hem merescut la victòria en tot moment, això es la recompensa de la constància i esforç que heu fet tots i cadascun de vosaltres.
Hem de seguir millorant i entrenant però acabem el cap de setmana amb molt bones sensacions.
A tope 💪🏻

UEHC Infantil Groc vs H. MOLINS DE REI C 23-22

Resultat

ClubGols
UEHC23
H. MOLINS C22

Deixa un comentari