Crònica UEHC MÀSTER vs B. M. PAU CASALS 26-30

Crònica UEHC MÀSTER vs B. M. PAU CASALS 26-31

UEHC MÀSTER vs B. M. PAU CASALS 26-31

Dura derrota a casa que condemna l’equip a jugar la Copa. En el darrer partit de la fase regular, els dós equips es jugaven la 3a plaça que donava accés a la fase final pel títol de Lliga; tant l’empat com la victòria donava el passi als sabadellencs, i als nostres veterans només els servia guanyar.

El partit ha començat amb un tempteig igualat, amb les defenses encara per conjuntar-se. Però del 3 a 2 del minut 6 hem passat al 4-11 pels visitants, en 10 minuts molt dolents dels locals, que han estat aprofitats perfectament pel Pau Casals. La sagnia s’ha pogut aturar i s’ha arribat amb el marcador de 9 a 15 a la mitja part, on calia millorar molts aspectes per tal de lluitar pel partit.

La segona part ha començat de manera espectacular per als nostres locals, i és que en un obrir i tancar d’ulls, la UEHC ha aconseguit empatar el partit a 18 (minut 41) gràcies a un major encert en atac així com alguns contraatacs ben executats, així com un punt extra a nivell defensiu. Però quan s’havia aconseguit el més difícil (ja ha passat en diverses ocasions aquesta temporada), l’equip ha tornat a patir una davallada de la qual ja no s’ha refet, i tot i lluitar fins al final, la victòria no ha perillat pels visitants amb el resultat final de 26-31.

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC91726
B. M. PAU CASALS151631

UEHC

1Manel Orive Porter
16Pep Cantal Porter
3Daniel Crespillo Pivot
4Jeremies Modolo Lateral Esquerra
7Daniel Romero Central
8Javier Condes Extrem Esquerra
9Josep Canaleta Pivot
15Jordi Sabio Extrem Dret
44Isaac Mora Extrem Esquerra
73Curro Vicent Extrem Dret
  26

B. M. PAU CASALS

31

Deixa un comentari