Crònica UEHC MÀSTER vs B. M. PAU CASALS 26-30

Crònica UEHC MÀSTER vs B. M. PAU CASALS 26-31

UEHC MÀSTER vs B. M. PAU CASALS 26-31

Dura derrota a casa que condemna l’equip a jugar la Copa. En el darrer partit de la fase regular, els dós equips es jugaven la 3a plaça que donava accés a la fase final pel títol de Lliga; tant l’empat com la victòria donava el passi als sabadellencs, i als nostres veterans només els servia guanyar.

El partit ha començat amb un tempteig igualat, amb les defenses encara per conjuntar-se. Però del 3 a 2 del minut 6 hem passat al 4-11 pels visitants, en 10 minuts molt dolents dels locals, que han estat aprofitats perfectament pel Pau Casals. La sagnia s’ha pogut aturar i s’ha arribat amb el marcador de 9 a 15 a la mitja part, on calia millorar molts aspectes per tal de lluitar pel partit.

La segona part ha començat de manera espectacular per als nostres locals, i és que en un obrir i tancar d’ulls, la UEHC ha aconseguit empatar el partit a 18 (minut 41) gràcies a un major encert en atac així com alguns contraatacs ben executats, així com un punt extra a nivell defensiu. Però quan s’havia aconseguit el més difícil (ja ha passat en diverses ocasions aquesta temporada), l’equip ha tornat a patir una davallada de la qual ja no s’ha refet, i tot i lluitar fins al final, la victòria no ha perillat pels visitants amb el resultat final de 26-31.


Deixa un comentari