Crònica UEHC MÀSTER vs CH SANT FOST

Crònica UEHC MÀSTER vs CH SANT FOST 19-20

Crònica UEHC MÀSTER vs CH SANT FOST 19-20

Derrota a casa per la mínima enfront del líder del grup. En la represa de la competició després de més d’1 mes sense entrenar ni competir, l’equip dels veterans va reprendre l’activitat aquest darrer divendres amb el primer entrenament de l’any, just per preparar el primer partit de la 2a volta de la competició.

En una primera part on els gols han brillat per la seva absència (5-4 al minut 23), les defenses s’han fet valer per damunt de tot. Però uns mals minuts finals dels nostres han portat el marcador a la mitja part a un 5-9 pels visitants.

A la represa, la dinàmica del partit ha canviat bastant i els porters han començat a recollir la pilota de dins la porteria amb més assiduïtat. Amb una actitud més ambiciosa, la UEHC a anat escurçant diferències al marcador però sense culminar la remuntada. A les acaballes de partit, per fi s’ha aconseguit empatar a 19 amb pocs minuts per jugar.

Però per desgràcia, els visitants han aconseguit marcar en el seu darrer atac. Amb pocs segons per jugar, un final de partit no desitjat ha evitat l’empat definitiu, i per tant els visitants s’han emportat els 2 punts amb el marcador final de 19 a 20. Malgrat la derrota i el poc rodatge, l’equip a demostrat coratge i ambició, lluitant fins al final davant un rival d’entitat.


Deixa un comentari