Crónica KH7 BM GRANOLLERS C vs UEHCALELLA 28-32

Crònica UEHC SÈNIOR A vs KH7 BM GRANOLLERS C 20 – 20

*UEHCALELLA 20 – 20 KH7 BM GRANOLLERS C*

Segon partit del cap de setmana (vuitena jornada) contra l’equip vallesà.
Després de 7 mesos l’handbol tornava al Parc Dalmau i la nostra afició va demostrar que tenia ganes de veure als nostres jugadors un altre cop.

Ens tornàvem a veure les cares contra l’equip de Granollers després de 24 hores. Els nostres jugadors sortien al camp conscients de que no seria un partit fàcil, ja que el nostre rival havia donat molta guerra el dia anterior.

Els nostres sortien a la pista amb ganes de jugar davant l’afició que tant havien trobat a faltar.

El partit va estar marcat per la igualtat, el primer equip va fer una millor primera part però els de Granollers no van deixar de lluitar i empènyer i els nostres jugadors no van aconseguir obrir un forat important. Es va arribar a la segona part amb el marcador de 13-11.

La segona part va ser molt semblant, un partit de defenses marcat pel cansament acumulat dels jugadors dels dos equips, que es notava amb errors de precisió en els llançaments. L’equip vallesà va aconseguir remuntar el partit a falta de dos minuts i després de dos atacs fallits dels dos equips es va arribar a la fi del partit amb el marcador empatat de 20-20.

Tanquem el cap de setmana amb 3 punts de 4 possibles. Satisfets d’haver aconseguit guanyar la eliminatòria, com diu el nostre entrenador.

Només podem donar les gràcies a la afició, família i Crew per assistir al pavelló i animar fins al final. Gràcies per complir amb tots els protocols establerts i fer que tot sigui més fàcil, ens veiem en 15 dies!💪🏻💜

Resultat

Club1ª Part2ª PartGols
UEHC A13720
BM. GRANOLLERS11920

UEHC A

1Víctor Tejada Porteraturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades aturades
5Joan Marc Graells Lateral Dret 32'
8Albert Itchart Central 8'
10Marc Martínez Extrem Dret 15'
22'
12Rafael Romero Porteraturades aturades aturades aturades aturades
18Pau Palacios Extrem Esquerra
20Toni Busquets Lateral Dret
36Èric Martínez Central
3Daniel Morente Extrem Esquerra
38Marc Ruiz 39'
  20 aturades14 1 4 1

BM. GRANOLLERS

20 2

Deixa un comentari